Software trends om in gaten te houden gedurende 2019

Het huidige tijdperk van technologie blijft bloeien. Onderzoek heeft aangetoond dat steeds meer mensen hun smartphones gaan gebruiken om op internet te surfen in plaats van op een traditionele laptop of desktop. Het aantal smartphonegebruikers blijft stijgen. Op basis van wat er in 2018 is gebeurd, bevat 2019 waarschijnlijk nog meer grote dingen met betrekking tot softwareontwikkeling. Hier zijn 10 softwaretrends om in het oog te houden voor het huidige jaar 2019.

Ray Antonio De Jesus
Verhoogde nadruk op VR en AR

Met Virtual Reality kunt u genieten van een gesimuleerde omgeving dankzij de hulp van computertechnologie. Ondertussen gebruikt Augmented Reality uw omgeving om tips te geven en u betrokken te houden. AR blijft groeien in populariteit, omdat zakelijke apps het gebruiken om hun gebruikers op de hoogte te houden. Veel analisten voorspellen dat tegen het einde van het volgende jaar meer dan een miljard mensen AR zullen gebruiken. Op weg naar 2019 kunnen AR en VR samenwerken om een optimale gebruikerservaring te creëren. Veel apps voor sociale media maken gebruik van AR-technologie om hun gebruikers betrokken te houden. VR blijft in populariteit groeien in de gezondheidszorg, omdat chirurgen op de technologie vertrouwen om moeilijke taken uit te voeren. Als u zich richt op 2019, moet u naar meer bedrijven zoeken om AR en VR te blijven implementeren in hun marketingstrategieën om hun klantenbindingsstatistieken te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe klanten aan te trekken.

Kunstmatige intelligentie (AI)

Kunstmatige Intelligentie heeft de manier veranderd waarop mensen met technologie omgaan. AI kan functioneren als een menselijk brein. AI kan inzicht krijgen in je gewoonten en patronen. AI is populair geworden doordat bedrijven de technologie gebruiken om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Veel bedrijven vertrouwen op analyses die door AI zijn gemaakt om inzicht te krijgen. De uitgaven voor AI zullen de komende jaren aanzienlijk toenemen. Van AI wordt verwacht dat het supply chain management helpt. Bedrijfseigenaren kunnen AI gebruiken om taken uit te voeren, waardoor ze meer tijd hebben om zich te concentreren op belangrijkere zaken. AI heeft aangetoond dat het ook bedrijven kan helpen bij het creëren van nieuwe inkomstenstromen terwijl ze hun uitgaven verlagen.

On demand diensten

On demand-diensten zijn erg handig. Veel technologiebedrijven hebben gekeken naar de eisen van de consument met betrekking tot hun goederen en diensten. On demand-apps worden gemaakt om u tijdens uw dagelijkse routine te helpen. Enkele van de recente on-demand-apps zijn onder meer om u te helpen een auto te huren en uw wasgoed op te halen. Naarmate de consumentenbehoeften evolueren, biedt dit nieuwe kansen voor bedrijven om meer on demand-diensten te creëren.

Het Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is een belangrijk onderdeel geworden van veel verschillende industrieën. Het internet der dingen lijkt een onbeperkt potentieel te hebben. In 2018 heeft IoT invloed gehad in de detailhandel, waardoor veel bedrijven zijn verbeterd. De vastgoedsector gebruikt IoT om parkeerterreinen te creëren met sensoren. Vooruitkijkend tot 2019 is IoT klaar om een grote impact te hebben in meerdere industrieën, waaronder de gezondheidszorg en de auto-industrie.

Mobiele portemonnee

Voor dit jaar verwachten analisten opnieuw een jaar van groei met betrekking tot de ontwikkeling van mobiele wallettechnologie. Dankzij mobiele wallettechnologie kunt u zich veilig voelen terwijl u uw geld uitgeeft. U kunt financiële transacties voltooien zonder u zorgen te hoeven maken over de codering. Online boekings- en aankoopsystemen zullen naar verwachting stijgen.

Cloud opslag

Tijdens dit huidige tijdperk van technologie, is het noodzakelijk geworden om op de cloud gebaseerde apps te integreren. Met deze apps kunt u uw cloudopslag effectiever beheren. Terwijl u uw gegevens opslaat in verschillende apps, ruimt u ruimte op. Naarmate de cloudtechnologie evolueert, kunt u echter al uw gegevens in één cloud opslaan.

Nieuwe ontwikkelingen in draagbare technologie

Wearable-technologie heeft bewezen een betrouwbare vorm van technologie te zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat draagbare gadgets op verschillende manieren mensen ten goede komen. De meest gebruikelijke gadgets worden gebruikt om u te helpen uw gezondheid en conditie te meten door u in staat te stellen uw trainingsroutines en eetgewoonten bij te houden. Android- en iPhone-gebruikers werken aan het maken van draagbare apparaten om je leven comfortabeler te maken.

Chatbots

Chatbots luisteren naar de zorgen van de gebruiker en sturen antwoorden door. Op weg naar het nieuwe jaar blijven nieuwe algoritmen helpen om chatbots effectiever te maken. Chatbots worden een belangrijke variabele met betrekking tot de manier waarop bedrijven marktdiensten aanbieden en diensten verlenen.

Accelerated mobile pages

Paginasnelheid heeft invloed op de retentiegraad van een bedrijf. Versnelde mobiele pagina's laden binnen een seconde op mobiele telefoons. Versnelde mobiele pagina's kunnen bedrijven helpen hun bezoekers en hun klikfrequentie te vergroten.

Blockchain technologie blijft stijgen

Blockchain-technologie zette in 2018 een nieuwe stap vooruit en is begonnen met het transformeren van de wereld van cryptocurrency. Blockchain-technologie helpt bedrijven complete transacties te voltooien zonder een derde partij nodig te hebben. Op weg naar 2019 zal blockchain-technologie een impact hebben in de gezondheidszorg en de verzekeringssector.

Wilt u uw bedrijf laten groeien met behulp van technologie? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag! Bel ons via 0181 729 191 of stuur ons een e-mail op info@scopeweb.nl.

Ray Antonio De Jesus