Accessibility (toegankelijkheid)Vanaf 2025 verplicht voor e-commerce. Vraag direct een scan aan  

Omzetgroei voor ambitieuze e-commerce bedrijven

Wij helpen e-commerce bedrijven te groeien in het competitieve online landschap door ervoor te zorgen dat jouw klanten je kunnen vinden. We brengen gerichte bezoekers naar je website die meer conversies en sales genereren.

Hoe we jouw e-commerce bedrijf kunnen helpen

Op zoek naar manieren om je e-commerce bedrijf een flinke boost te geven? Stel je voor, jouw online shop die het ene na het andere verkooprecord breekt. Dat is waar wij in beeld komen. We zijn hier om je te helpen die droom waar te maken met onze SEO & Google Ads experts.

1
Verlaag je totale maandelijkse marketinguitgaven
2
Meer inkomend verkeer, conversies en online verkopen
3
Het totale marketingrendement op investering (ROI) verhogen

Moet jouw e-commerce bedrijf continu alles uit de kast halen om meer sales te genereren?

Als het aankomt op het verkrijgen van meer verkopen voor jouw e-commerce winkel, is er niets krachtiger dan zoekmachinemarketing.

Maar... dat wist je waarschijnlijk al. Je hebt waarschijnlijk ook al eens geïnvesteerd in SEO of PPC op een bepaald moment en middelmatige resultaten gekregen (ondanks dat je anders beloofd werd).

  • Jouw e-commerce bedrijf verschijnt niet prominent in de zoekresultaten van Google.
  • Je hebt geïnvesteerd in content en/of betaalde advertenties zonder een daadwerkelijke toename in nieuwe verkopen en conversies.
  • De agencies waarmee je hebt samengewerkt, hebben te veel beloofd en te weinig geleverd met weinig tot geen ROI.
Stephan Moerman

Stephan Moerman

@stmoerman

Veel e-commerce bedrijven lopen tegen problemen aan door zich te nauw te focussen op één of twee zoekkanalen. Om echt succesvol te zijn, moet je OVERAL zichtbaar zijn. Wij gebruiken een "gemengde" strategie die zowel betaalde als organische search resultaten benut, niet alleen om verkeer te genereren, maar ook om jouw online verkopen te verhogen.

E-commerce SEO type of rankings on Google

Onze klanten werken graag met ons samen

De meeste bureaus slagen er niet in resultaten te leveren omdat ze zich slechts op enkele onderdelen van de zoekresultatenpagina's richten. Wij daarentegen benutten elke kans om ervoor te zorgen dat jouw online winkel sales en conversies genereert.

  • Bakklog levert echt wat ze beloven! Ik raad hun e-commerce SEO-diensten ten zeerste aan. Na in het verleden te hebben geworsteld met slechte prestaties van andere agencies, zag ik eindelijk een significante toename in verkeer en nieuwe verkopen. Hun expertise in het verhogen van conversies is ongeëvenaard.
    Jasmine PerezDigital Collectives
  • Ik kan Bakklog niet genoeg aanbevelen voor hun e-commerce SEO-diensten. Na eerder geworsteld te hebben met slechte prestaties van agencies, hebben zij echt hun beloftes waargemaakt. Dankzij hen ziet onze website nu een significante toename in verkeer en nieuwe verkopen. Hun expertise heeft onze conversies en omzet verhoogd.
    Emily ChongHealthish
  • Het Bakklog team heeft de prestaties van onze e-commerce site echt getransformeerd. Onze Google Ads zijn bijna 10x meer winstgevend, de conversies zijn met 4x toegenomen en de gigantische toename in verkeer en nieuwe verkopen spreekt boekdelen over hun expertise. Ik raad hun diensten ten zeerste aan voor het verhogen van conversies! Ik raad deze jongens ten zeerste aan!
    Mike GrillSeattle Chocolate Company

Eindelijk een SEO-bureau dat resultaten levert

Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf online marketing negeren. Online marketing zou een belangrijke rol moeten spelen in je marketingstrategie omdat het mensen helpt jouw bedrijf op het internet te vinden.

Op den duur leidt dat tot meer leads en verkopen. Het probleem is dat veel agencies te veel beloven en te weinig leveren. Wij zijn hier om dat te veranderen en te laten zien dat het ook anders kan.

100%
Gericht op jouw ROI
250+
Campagnes voltooid
Culture Espresso NYCcontent-shape-1

Klaar voor meer online verkopen en conversies?

  1. 1

    Plan een strategiegesprek

    Een 30 minuten durende diepgaande duik in de eerdere marketinginspanningen van jouw e-commerce bedrijf, je concurrenten en marketingdoelstellingen.

  2. 2

    Ontvang een groeiplan

    Een plan dat je alles laat zien wat je moet doen om meer leads uit zoekmachines te krijgen, inclusief de benodigde investering en de tijdlijn voor resultaten.

  3. 3

    Meer conversies en omzet

    Als je ons groeiplan accepteert, beginnen we met het opbouwen van jouw campagnes. De meeste van onze klanten beginnen binnen 30 dagen leads te krijgen.

Werk met ons

Campagnes beginnen vanaf

€1500 / maand


  • Highly targeted paid search campaigns
  • Top rankings for your most important products
  • Top rankings in Google's organic listings
  • Expert content creation for your website
  • ROI tracking and reporting

Nog niet klaar om met ons te werken?

Geen zorgen. Wij hebben een doe-het-zelf SEO software oplossing die wekelijks een audit op jouw website uitvoert en je een geprioriteerde SEO to-do lijst geeft. Zodra je wat resultaten hebt behaald en je marketingbudget hebt verhoogd, kun je upgraden naar de voor-jou-gedaan (DFY) oplossingen.

Gratis 14-daagse trial aanvragen

De meeste e-commerce agencies komen vooral met onzin.

Ze zijn gericht op "verkeer", wij focussen ons uitsluitend op het genereren van nieuwe productverkopen en conversies.

Veel agencies zijn niet geschikt om te voldoen aan de behoeften van e-commerce bedrijven. Hun benaderingen missen vaak relevantie en falen om de fijnheden van jouw industrie te begrijpen.

Met bijna een decennium aan ervaring in nauwe samenwerking met e-commerce bedrijven, begrijpen wij jouw prioriteiten.

Het gaat niet alleen om het verhogen van rankings, het verkeer vergroten, het presenteren van flitsende grafieken of het genereren van leads. Wat echt telt zijn conversies en verkopen. Ons gehele proces is met dit doel voor ogen ontworpen, wat ons uitzonderlijk effectief maakt in ons vakgebied. We richten ons op zoekwoorden die omzet genereren en focussen op jouw ROI.

Traffic projection

SEO traffic projection
Scenario 1
Do nothing
Scenario 2
Own keyword growth
Scenario 3
New keyword growth
Scenario 4
Total keyword growth
Traffic scenarios

12%

36%

53%

120%

Wij volgen een eenvoudig, maar effectief SEO proces

1
Content optimalisatie

Hoogwaardige content die relevant is voor jouw bedrijf, jouw publiek aantrekt en verkeer naar je website stuurt.

2
Linkbuilding

Handmatig opgebouwde backlinks die langdurige resultaten genereren en de autoriteit van je website verhogen.

3
Ranking

We doen maandelijkse aanpassingen aan jouw keywords, conversieratio en stimuleren verkeer dat meer leads genereert.

Onze klanten genereren meer sales met zoekmachinemarketing

Wij focussen niet op cijfers, maar op jouw omzetgroei. En dat is waar we uitblinken voor onze e-commerce klanten. Laat de cijfers maar even voor wat ze zijn; de door ons behaalde successen en de duidelijke impact op het online succes van onze klanten, daar gaan we voor.

ahrefs case study data

“Binnen 30 dagen zag ik een toename in online sales afkomstig vanuit organisch verkeer en betaalde advertenties. De samenwerking met Bakklog zorgt voor een gestage groei van de omzet, elke maand! Op advies van Bakklog zijn we tegelijkertijd gestart met een SEO- & PPC-campagne. Sindsdien blijven we groeien in bereik en verkopen!”

Emily Chong
Emily Chong
Eigenaar @ Healthish

+230%

Groei in omzet binnen 6 maanden

Healthish
ahrefs case study data

“Ik ben enorm onder de indruk van de resultaten die Bakklog heeft opgeleverd voor mijn e-commercebedrijf. Hun SEO-diensten zijn van topklasse en hebben ertoe bijgedragen dat mijn online zichtbaarheid aanzienlijk is vergroot. Het team is betrouwbaar, efficiënt en prettig om mee te werken. Hun expertise heeft mij echt geholpen om mijn bedrijf te laten groeien!”

Jasmine Perez
Jasmine Perez
Eigenaar @ digitalcollectives

+410%

Groei in sales binnen 6 maanden

digitalcollectives

Waarom met ons samenwerken

Als drukke eigenaar van een e-commerce bedrijf begrijpen we wat belangrijk voor je is - meer sales en conversies. Niet alleen rankings, niet alleen verkeer, niet alleen leads...GEMETEN omzet. Onze gehele aanpak is gericht op het optimaliseren van jouw campagnes om meer conversies te genereren, waarbij we ervoor zorgen dat we je trechter niet vullen met window shoppers, maar met serieuze kopers. Laten we samenwerken

Een toewijding aan kwaliteit

De enige manier om te winnen is de beste zijn, en daarom investeren we zo veel in het perfect uitvoeren van het werk met strikte processen.

Compleet ontzorgd

Je bent druk, dus wij regelen alles voor je. We houden je op de hoogte en betrokken, maar nemen graag het zware werk uit handen.

Team van interne experts

Wij zijn marketing experts, ondersteund door uitgebreide ervaring en bewezen resultaten. Geen praatjes, maar meer omzet.

Gratis strategiegesprek aanvragen
  • Akrapovič
  • Husqvarna
  • Velux
  • Rituals
  • TransIP
  • Puma
  • WTM Makelaars
  • University of Bristol
  • Porsche
  • Converse

Benieuwd hoeveel omzet je misloopt?

Wij kunnen je precies laten zien wat het inkomstenpotentieel van je website is. Onze experts hebben een rapport ontwikkeld dat jouw gegevens gebruikt om nauwkeurige voorspellingen te maken van het verkeer en de verkopen die je momenteel niet binnenhaalt.