Apps voor ambitieuze start-ups

Ben je niet bang om te investeren in een app, omdat je wéét dat je een winnend idee hebt dat veel omzet gaat opleveren?

iOS app laten bouwen

App design & development oplossingen

Wij zijn een team van productstrategen, ontwerpers en ontwikkelaars die wereldwijd worden erkend als een van de beste iPhone-app-ontwikkelingsbureaus.

iOS app development
iOS App ontwikkeling

App laten ontwikkelen door experts

Onze iOS developers leveren consequent applicaties van hoge kwaliteit die regelmatig worden vermeld in grote publicaties, zowel in gedrukte vorm als op internet. Onze klanten zijn te zien geweest op platforms zoals Men’s Health, Bloomberg en vele anderen - en we behouden een uitstekende reputatie in Clutch Reviews.

SCOPEWEB is een toonaangevende ontwikkelaar van mobiele apps in Nederland en de VS. We maken productgestuurde apps die de gebruikers graag op hun homescreen zetten. Ons team van ontwikkelaars, ontwerpers en strategen werken wereldwijd samen vanuit onze wereldwijde locaties. Samen bouwen wij winstgevende apps voor start-ups en MKB.

Maatwerk

Wat kost het bouwen van een iOS app?

Een app laten maken kan ervoor zorgen dat je meer omzet binnenhaalt, kosten bespaart door administratieve last te verminderen, de productiviteit verhoogt enzovoort. Apps zijn een handig gereedschap waarmee tal van processen geoptimaliseerd kunnen worden, wat het laten maken van een app voor veel ondernemingen interessant en lucratief maakt.

De maatwerk oplossingen waar wij meer dan tien jaar ervaring mee hebben kosten gemiddeld (afhankelijk van requirements) tussen de € 25.000 en € 50.000. Prijzen tussen de 10 en boven de 100k passeren allemaal de revue, de uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen. De hoogte van de kosten is sterk afhankelijk van het doel, de functionaliteiten en de wensen die je hebt.

iOS app development experts
Award winning experts

Een team van experts waarop je kunt vertrouwen

In de afgelopen 10 jaar hebben de iOS developers van SCOPEWEB een aantal iOS apps ontworpen en gebouwd voor ambitieuze ondernemers, varierend van de beginnende startup tot MKB.

Wij zijn een design & development agency voor iPhone-apps dat wereldwijd wordt erkend als experts in het benutten van de kracht van het iOS-platform van Apple om verbluffende producten te bouwen die zowel boeiend als winstgevend zijn.

contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

services contact