iOS of Android app ontwikkeling voor ambitieuze startups

Ontdek het geheim van een iOS of Android app die je start-up écht op de kaart gaat zetten.

Ben je niet bang om te investeren in een app omdat je wéét dat je een winnend idee hebt dat veel omzet gaat opleveren? Wij helpen je met het ontwerp, de ontwikkeling en alles rondom de oplevering van je app.

“De uitdaging was de combinatie van een modern design met verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en dit smaakt zeker naar meer. De omgang met het team was fijn, van de grote baas tot de individuele designers, allemaal vaklui.“

Maurits Leyenaar

Projectcoördinator

Muzica app

“Wij hebben SCOPEWEB onze website en app laten maken en ik ben zo ontzettend tevreden. Korte lijntjes inzake communicatie, oprechte belangstelling in onze iOS app en wij krijgen veel positieve reacties. Wij raden SCOPEWEB absoluut bij iedereen aan die iets wil laten maken.“

Johan Kramer

Chief Information Officer

Laat een winstgevende app bouwen

Samen werken wij aan moderne iOS & Android apps voor de meest innovatieve startups in Nederland.

Bij het ontwerpen van een app stellen wij de eindgebruiker centraal. Wij zorgen dat de app een duidelijke interface krijgt die intuïtief werkt en bruikbaar is voor de gebruiker.

Tijdens de strategiesessies houden we rekening met je belangrijkste KPI's zodat je de app winstgevend kunt gaan maken en snel kunt gaan schakelen.

Wij gaan verder dan alleen de ontwikkeling van je app.

Onze App developers leveren consequent applicaties van hoge kwaliteit die regelmatig worden vermeld in grote publicaties, zowel in gedrukte vorm als op internet. Onze klanten zijn te zien geweest op platforms zoals Men’s Health, Bloomberg en vele anderen.

De realiteit is bikkelhard: de App-store staat vol met slechte, onprofessionele apps die helemaal niks opleveren. Hoe voorkom je dat?

Bij elk project focussen wij ons op als ervaringsdeskundige op je strategie. Wij helpen je daarom van strategie tot app-bouw en je marketingcampagne. We maken productgestuurde apps die de gebruikers graag op hun homescreen zetten. Ons team van ontwikkelaars, ontwerpers en strategen werken wereldwijd samen vanuit onze wereldwijde locaties. Samen bouwen wij winstgevende apps voor start-ups en MKB.

Ervaren app developers die winstgevende apps bouwen

Vrijblijvend een kosten inschatting in je mailbox?