Winstgevende website laten maken.

Onderscheid jezelf van je concurrenten met een unieke SEO-geoptimaliseerde website gebouwd door experts.

website laten maken
onze stappen

Roadmap naar succes.

Je website is meer dan alleen een visitekaartje. Een website of applicatieproject is een complexe mix van design, adverteren, branding, technologie en teamwork.

Ons projectproces is ontworpen om de best mogelijke oplossing te bieden en tegelijkertijd je ervaring naadloos en transparant te maken.

Bekijk al onze diensten
1.
Planning

Ongetwijfeld de meest kritische fase van ons digitale proces, de strategiefase is de basis voor je project. Tijdens deze fase krijgen we een dieper inzicht in je organisatie, visie en doelen. Vanuit dat inzicht ontwikkelen we de digitale strategie die volgende projectfasen begeleidt.

2.
Research

We identificeren onbenutte marktkansen en identificeren een strategie die daarop zal inspelen. Door een diep begrip te krijgen van je markten, klantmotivaties en je concurrentiestrategieën identificeren we een winnende strategie. Deze strategie zetten we om in online oplossingen.

3.
Design

De creatieve fase vertaalt merkidentiteit in een website-ontwerp en online messaging om je doelen te bereiken. In een gezamenlijke en interactieve inspanning verfijnen we je branding, ideeën en doelen en gebruiken vervolgens onze inspiratie om je website of app ontwerk te maken.

4.
Content Development

Messaging en design zijn gelijkwaardige partners die samenwerken om je merkidentiteit te communiceren, dus het is logisch dat de fasen van contentontwikkeling en design parallel plaatsvinden. We gebruiken onze inspiratie om je inhoud en design te matchen.

5.
Website Development

In de ontwikkelingsfase veranderen we je voltooide design ontwerp en boodschap in een functionele website. Onze developers creëren de software die je website of app beheert en het digitale leven in blaast. Onze developers zeggen dat dit het moment is waarop de magie plaatsvindt; het design team is het daar niet mee eens.

6.
Testing

Ons doel is om een perfecte website of app voor je te bouwen. Alles wat we ontwerpen en bouwen, wordt onderworpen aan een reeks tests om ervoor te zorgen dat aan alle functionele vereisten wordt voldaan en dat je website of app perfect wordt weergegeven op alle apparaten en browsers. Zodra dit is voltooid, zijn we klaar om online te gaan.

7.
Website Launch

Tijdens de lanceringsfase maken we je nieuwe website klaar om live te gaan. Een deel van dat proces omvat het plannen van hosting, het verbinden van de nieuwe website met je andere geïntegreerde systemen en een laatste test om te controleren of alles perfect is. Ons partnerschap eindigt niet zodra de website live gaat: we zijn er om je te ondersteunen met technische, marketing- en strategieondersteuning.

8.
Continuous Improvement

Zodra we je site hebben gelanceerd, beoordelen we de functionaliteit in de echte wereld met echte bezoekers. We gebruiken geavanceerde analysetools om bezoekersgedrag en siteprestaties te evalueren. De digitale wereld zal altijd in een snelle staat van verandering verkeren wanneer concurrenten nieuwe strategieën lanceren en de marktomstandigheden veranderen. We houden je op de hoogte van de nieuwste online strategieën.

contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

services contact