Ontdek het geheim van een échte winstgevende website.

Een goede website is een investering in je bedrijf. Wij bouwen winstgevende websites die je onderneming online zichtbaar maken. Als ondernemer is jouw bedrijf uniek en wij zorgen ervoor dat je website dat uitstraalt.

crofts accountants

“We hebben enkele offertes opgevraagd, SCOPEWEB was niet de goedkoopste maar we hoorden hele enthousiaste verhalen over SCOPEWEB. Zij hebben dus onze website tot volle tevredenheid gebouwd. Niets dan lof!“

John Croft

Algemeen Directeur

Pete's Blinds

“Wij hebben niets anders dan complimenten voor SCOPEWEB. Zij hebben vanaf het eerste moment dat er contact is gelegd, voldaan aan onze verwachten. De communicatie, de planning en de efficiëntie tot in detail waarmee zij werken is uitermate prettig.”

Pete McClean

Vice President

Moderne maatwerk websites die meer omzet genereren.

Perfect ontworpen websites met een professioneel en gebruiksvriendelijk CMS.

Zichtbaar in Google. Wordt direct gevonden door jouw potentiële klanten.

Gebouwd met de laatste technologie. Altijd up-to-date met ons hostingpakket.

Gemakkelijk uitbreidbaar met modules voor webshops zoals betaalpagina's.

Of je nou een start-up bent die op het punt staat iets groots te worden of een MKB'er die op zoek is naar vernieuwing, wij beseffen ons dat iedere onderneming uniek is.

Juist daarom maken onze specialisten een website voor je die perfect aansluit bij je zakelijke behoeften en die er ook nog eens aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Kwaliteit

Het internet staat vol met
enorme saaie websites.

Of je nou een start-up bent die op het punt staat iets groots te worden of een MKB'er die op zoek is naar vernieuwing, wij beseffen ons dat iedere onderneming uniek is.

Juist daarom maken onze specialisten een website voor je die perfect aansluit bij je zakelijke behoeften en die er ook nog eens aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Heldere communicatie.

Wij houden je op de hoogte over de resultaten en sturen een wekelijkse update.

Kwaliteitswaarborg.

Pas als jij tevreden bent gaat je dienst online. Onze experts gaan elke uitdaging samen met jou aan.

Microsoft Solutions Provider.

Heb je behoefte aan een compleet pakket waarbij ook de hosting en e-mail wordt geregeld? Wij helpen je met het integreren van Office 365 en hosten je website in de professionele Microsoft Azure Cloud.

Ontdek hoe wij ondernemers online helpen groeien.

SEO Geoptimaliseerd

SEO Geoptimaliseerd

Bedrijven die goed vindbaar zijn in Google krijgen veruit meer bezoekers dan hun concurrenten. Met een geoptimaliseerde website wordt je vindbaarheid verbeterd.

Responsive Design

Responsive Design

Een responsive website is een site die automatisch aanpast aan het formaat van ieder scherm. Op deze manier is jouw website goed en duidelijk zichtbaar op PC, tablet en mobiel.

Gratis SSL Certificaat

Gratis SSL Certificaat

Wij activeren je gratis SSL certificaat als jij je domeinnaam door SCOPEWEB laat vastleggen. Zo blijft jij veilig online en zijn de gegevens die tussen browser en server worden verstuurd versleuteld.

Sterke User Experience

Sterke User Experience

Een goed webdesign is voor ons geslaagd als vorm, content, interactie en techniek samen zorgen voor de beste user experience (UX). Onze websites zorgen voor een verpletterende indruk voor je klanten.

Google Analytics Integratie

Google Analytics Integratie

Door Google Analytics goed te gebruiken maak je van je website een sales booster. Naast de integratie zorgen wij voor rapportages die jij kunt gebruiken om je zichtbaarheid te meten en verbeteren.

Uitvoerig Geteste Code

Uitvoerig Geteste Code

Alle door ons gebouwde applicaties worden uitgebreid getest voordat ze worden opgeleverd. Hierdoor minimaliseer je de kans op fouten voor jouw (toekomstige) klanten en bezoekers.

Binnen twee weken een
nieuwe website.

Nu tijdelijk een gratis strategiegesprek t.w.v. € 795,- waarmee jij direct je online marketing activiteiten kunt gaan opstarten.

Wil je meer leads, klanten en omzet uit je bezoekers halen?

Heb je nog geen website of is het tijd voor wat nieuws en beters?

Ben je klaar om je conversies door het plafond te laten stijgen?

Gemakkelijk uitbreidbaar met modules voor webshops zoals betaalpagina's

Winstgevende website laten maken

"Vorige maand mijn website gelanceerd en daarmee sindsdien al 33 verkopen gerealiseerd, een verdubbeling!”

Linda de Jong
Linda de Jong

"Ik heb mijn omzet dit jaar met 500% zien groeien dankzij de website die scopeweb voor mij gebouwd heeft!”

Bjorn van Walen
Bjorn van Walen

"Het team van scopeweb heeft een website gebouwd waar geen andere concurrent in mijn branche tegenop kan.”

Tasja van Nijhof
Tasja van Nijhof

"Als start-up is het met dit bedrijf erg fijn samenwerken om het allerbeste resultaat voor klanten te kunnen bereiken.”

Luciënne Kreuning
Luciënne Kreuning

"Wat een top website! Bij scopeweb leveren ze kwaliteit, denken met je mee, en is de communicatie sterk.”

Alex Edel
Alex Edel

"Mijn oude WordPress website leverde niets op. Mijn nieuwe website heeft mijn omzet in drie maanden tijden verdubbeld!”

Sander van Turnhout
Sander van Turnhout

Start direct met het aantrekken van nieuwe klanten!

Veelgestelde vragen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillen tussen scopeweb en standaard WordPress of Wix oplossingen? Lees onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Plan een vrijblijvend strategiegesprek met onze web experts.

Technologie

Veelgestelde vragen rondom onze websites en hoe deze verschillen van standaard websites.

Bij scopeweb maken wij gebruik van Storyblok. Storyblok is een zogeheten headless CMS wat betekent dat het losgekoppeld is van de broncode van jouw website. Hierdoor krijg je continue updates en kun jij zelf je website beheren, teksten wijzigen, foto's toevoegen of wijzigen en zelfs eigen pagina's toevoegen. Lees verder op Storyblok.com

Ja. Wij maken gebruik van een door scopeweb ontwikkelde grid oplossing waarmee je zelf pagina's kunt opbouwen met alle gewenste flexibiliteit. Wil je dit liever aan ons overlaten? Dan kan dat uiteraard ook. Met het Storyblok CMS kun je op elk gewenst moment de pagina's toevoegen, zelf je blog beheren en gemakkelijk uitbreiden. Voor onze vaste klanten organiseren wij online webinars waarin wij je alles omtrent Storyblok leren.

Het Storyblok CMS heeft verschillende prijsniveau's en voor elk type onderneming een geschikte oplossing. De abonnement zijn maandelijks (of jaarlijks met korting) af te sluiten via je persoonlijke Storyblok account. Nadat wij je website opleveren kun je zelf bepalen welk abonnement het beste bij jouw onderneming past. Benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden? Lees verder op de Storyblok pricing & plans pagina.

Wij bouwen alle websites met Vue.js en Nuxt.js. Nuxt.js is een framework dat bovenop Vue.js gebouwd is. Nuxt.js neemt de client/server distributie weg en zorgt voor de gehele UI-rendering van het project. Dat wil zeggen dat Nuxt.js bij het laden van de pagina ook daadwerkelijk de HTML opbouwt. Hierdoor kunnen zoekmachines op correcte wijze pagina’s indexeren. Normaal gesproken is JavaScript-code niet ‘zoekmachinevriendelijk’, Nuxt.js is dat dus juist wel. Omdat het grootste deel van wat Nuxt doet, tijdens de ontwikkelfase gebeurt, krijg je veel functies met slechts een paar extra kilobytes toegevoegd aan je JavaScript-bestanden. Dat betekent opnieuw: snel!

Kosten

Wat kost een website? Waarom is niet elke website even duur? Wat kost een website maandelijks?

De vraag: 'wat kost een website' is net zo moeilijk te beantwoorden als: 'wat kost een auto'. Immers is een BMW met alle opties vele malen duurder dan een Opel zonder stuurbekrachtiging. Op Google zoeken naar: 'kosten website' of 'wat kost een website' heeft dus helemaal geen zin. Toch proberen we je hieronder een idee te geven van de verschillende prijzen voor websites.

In het geval van een template kunnen wij relatief snel je huisstijl verwerken in het reeds aanwezige design en betaal je stukken minder voor een website. Heb je een budget dat lager is dan € 2.500,-, dan kom je altijd uit op een template website. Wil je een maatwerk website? Dan beginnen de websites vanaf € 2.500,- en afhankelijk van je wensen kan dit oplopen.

Bij ons hostingpakket is allereerst je domeinnaam voor het eerste jaar inbegrepen. Heb je het domein al geregistreerd? Dan verrekenen we dit met de opstartkosten of je hostingpakket voor het eerste jaar. Daarnaast krijg je 1 office 365 e-mailadres gedurende het eerste jaar volledig gratis. Heb je behoefte aan meer en wil je bijvoorbeeld toegang tot Word, Excel, PowerPoint en andere Microsoft Outlook applicaties? Dan kun je gemakkelijk het Office 365 pakket uitbreiden in je persoonlijke Mijn Scopeweb account.

Daarnaast zorgen wij zolang je een hosting pakket bij ons afneemt voor de beveiliging, updates en back-ups. Ook als je behoeft hebt aan een high availability scenario waarbij je website op meerdere servers draait kunnen wij dit voor je regelen. Scopeweb is namelijk Microsoft Partner. Wil je meer weten over de diensten die wij als Microsoft Partner aanbieden? Lees verder op de Microsoft website en lees meer over onze specialisaties.

Klaar voor een winstgevende website en online groei?

Nadat we je gegevens ontvangen plannen we een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.