Download het e-book social media marketing voor restaurants

Meer bestellingen krijgen via social media en je eigen website zonder vast te zitten aan een dominant online platform?

De meeste complete Social Media Marketing gids voor restaurants.

Nagerecht: praat online mét je gasten, niet tegen ze en verbreed de ervaring van je klanten.

Beter scoren op je social media kanalen om nieuwe klanten aan te trekken.

Voorbeelden van social media posts voor Facebook of Instagram.

Het belang van een ijzersterke online beleving in de horeca.

Gratis download

"Ons restaurant stond onder enorme druk om te overleven. Met onze nieuwe website en social media strategie is onze omzet bijna verdubbeld.”

Tom Meijer
Tom Meijer

"Voor het coronavirus had ik weinig tijd besteed aan mijn social media kanalen. Met de tips uit dit gratis boek heb ik thuisbezorgen mogelijk gemaakt.”

Bram van Doorn
Bram van Doorn

"Wij hebben een totale overhaul gedaan. Met de tips zijn wij onze recepten gaan verkopen en hebben wij met thuisbezorging leuke inkomsten.”

Sara van der Meulen
Sara van der Meulen

De online blauwdruk waarmee je jouw restaurant redt.

Ben je de eigenaar of manager van een restaurant, bar of café, dan waren de afgelopen weken/maanden een moeilijke periode voor je bedrijf met veel overlast.

Het is een onzekere tijd voor de horeca en de uitdagingen zullen nog een tijdje aanhouden. Het goede nieuws is echter dat er een duidelijke mogelijkheid om dingen anders te doen. De introductie van online bestellen en eten bezorgen kan je bedrijf veranderen en je kunt heel snel aan de slag. Daarnaast is nu de juiste tijd om social media in te gaan zetten.

In ons e-book Social Media Marketing leer je supersnel de meest praktische Social Media Marketing technieken die je kunt gebruiken om je restaurant toegankelijk te maken voor online klanten en je website om te toveren tot een ware bezoekersmagneet.

Het is een onzekere tijd voor de horeca en de uitdagingen zullen nog een tijdje aanhouden. Het goede nieuws is echter dat er een duidelijke mogelijkheid om dingen anders te doen.

Samen overleven wij de corona crisis.

Begin met een bezorgdienst en informeer je klanten via social media. Al klinkt het tegenstrijdig om nu geld te investeren; zorg ervoor dat zoveel mogelijk personen weten van je nieuwe initiatief.

Download onze restaurant survival gids