BervelingCatering.nl - Catering platform casestudy

Overview

Samen met een Rotterdamse ondernemer zijn wij de uitdaging aangegaan om hét cateraars platform van Nederland te ontwerpen & ontwikkelen.
projectmanager:

Stephan Moerman

BervelingCatering.nl zorgt ervoor dat online bestellen toegankelijk wordt voor iedereen: zowel particulier als zakelijk, samen met diverse cateraars. De missie? Het beste cateraars platform ter wereld te ontwikkelen en te onderhouden. Daarom kun je gemakkelijk en snel binnen een paar klikken een cateraar bestellen bij BervelingCatering.nl. Op ieder gewenste tijd van de dag.

Tags Platform, NodeJS, Catering
Share

Requirements

Onze oplossing

De website moet gebruikersvriendelijk zijn voor zowel de cateraars als de bestellende consumenten.
BervelingCatering.nl beschikt over een uitgebreid dashboard voor de cateraars waarbij gemakkelijk inzichtelijk is welke bestellingen er geplaatst zijn, naast de transactionale email notificaties. Daarnaast kunnen cateraars hun eigen menu beheren, afbeeldingen uploaden en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren.
Degelijk goedkeuringsproces in het admin dashboard om nieuwe cateraars te kunnen verifieren, met een inzichtelijk transactie/order dashboard.
Voor BervelingCatering.nl hebben wij een maatwerk dashboard gebouwd waarbij elke transactie meteen zichtbaar is. Elke admin kan meteen het transactie bedrag terugvinden, de status van de bestelling en het percentage (bedrag) dat naar het platform gaat om de kosten te dekken. Op een aparte sectie binnen de admin omgeving kan een admin nieuwe cateraars beoordelen, de bedrijfsgegevens verifiëren en het menu controleren op eventuele fouten.

Resultaten:

Het BervelingCatering.nl platform is in Q3 2019 gelanceerd en werkt sindsdien aan zijn groei door nieuwe cateraars aan te trekken en nieuwe features toe te voegen. Scopeweb blijft het platform ondersteunen middels updates, inzichten in de marketing resultaten en tips & tricks die de SEO ranking ten goede komen.