Account

Samen lossen we je account problemen op.

Authenticatieproblemen

Problemen met inloggen, het wijzigen van je wachtwoord of het inschakelen van 2FA.

3 antwoorden

Weet je jouw Mijn SCOPEWEB wachtwoord niet meer? Klik op deze link en volg de stappen. Vul je e-mailadres in. We sturen dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Je kunt een gratis Mijn SCOPEWEB account registeren. Klik op deze link en volg de stappen. Nadat je Mijn SCOPEWEB account geactiveerd is krijg je direct toegang tot onze SEO tips, inzichten en webinars via je persoonlijke dashboard omgeving.

Op dit moment is ons development team druk bezig met het integreren van 2FA functionaliteit voor je Mijn SCOPEWEB account. Zodra deze feature beschikbaar komt melden wij dit in een e-mail aan alle actieve gebruikers.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met onze helpdesk.

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp

Bericht versturen

Facebook Messenger

Stel je vraag op Facebook

Bericht versturen

E-mail

Stel je vraag via e-mail

E-mail versturen